Turvallista hoivaa sinulle

Hoivapalvelut


Tarjoamme kotona toteutettavaa yksilöllistä hoivapalvelua. Autamme  peseytymisessä, pukeutumisessa, aterioinneissa tai kodin turvallisuuteen liittyvissä asioissa. Tuotamme omaishoidon tukipalvelut ja henkilökohtaiset avustus- ja saattamispalvelut.

Ihmisen hyvinvointiin ja terveyteen liittyvät asiat ovat meille tärkeitä. Hoitotyön tärkeitä arvoja ovat ihmisen kunnioittaminen, yksilöllisyys, itsemääräämisoikeus sekä vastuullisuus.
Sitoutuminen, joustavuus ja kehittymishalukkuus kuvaavat tapaamme tehdä työtä.

Laadukkaiden hoivapalvelujen avulla olemme tukenasi elämäsi erilaisissa tilanteissa. 

  • Hoivapalvelut:
    Avustaminen henkilökohtaiseen hygieniaan liittyvissä asioissa, peseytymisapu, pukeutumisapu, ihon kunnosta huolehtiminen, terveydentilan ja voinnin seuranta, ohjaus ja neuvonta sekä turvallisuudesta huolehtiminen.
     
  • Avustuspalvelut:
    Kodinhoito, aterioinnissa avustaminen, kaupassa käynti ja asiointiapu, saattamispalvelu, ulkoilu, kuuntelu ja keskustelu, omaishoitajien sijaisuudet.

Anna kun autamme 

Kirsi Talikka - hoivapalveluvastaava

Palvelua SinulleHelmiina Kotipalvelut auttaa Sinua henkilökohtaiseen hoivaan, terveyteen ja turvalliseen asumiseen liittyvissä tehtävissä ja toiminnoissa omassa kodissasi. Toimimme Hämeenlinnan, Hattulan, Iittalan ja Rengon alueella.
 

Lue lisää

 

Ota yhteyttä:


  Ota yhteyttä ja varaa maksuton suunnittelukäynti!

Soita 050 472 4404