Turvallista hoivaa Sinulle

Hoivapalvelut


Tarjoamme kotona toteutettavaa yksilöllistä hoivapalvelua. Autamme peseytymisessä, pukeutumisessa, aterioinneissa ja kodin turvallisuuteen liittyvissä asioissa. Tuotamme omaishoidon tukipalvelut sekä henkilökohtaiset avustus- ja saattamispalvelut.

Ihmisen hyvinvointiin ja terveyteen liittyvät asiat ovat lähellä sydäntämme. Hoitotyön tärkeitä arvoja ovat ihmisen kunnioittaminen, yksilöllisyys, itsemääräämisoikeus sekä vastuullisuus.
Teemme työtämme sitoutuneesti, joustavasti ja jatkuvasti kehittyen.

Laadukkaiden hoivapalvelujen avulla olemme tukenasi elämäsi erilaisissa tilanteissa. 

  • Hoivapalvelut:
    Avustaminen henkilökohtaiseen hygieniaan liittyvissä asioissa, peseytymisapu, pukeutumisapu, ihon kunnosta huolehtiminen, voinnin seuranta, ohjaus ja neuvonta sekä turvallisuudesta huolehtiminen.
     
  • Avustuspalvelut:
    Kodinhoito, aterioinnissa avustaminen, kaupassa käynti ja asiointiapu, saattamispalvelu, ulkoilu, kuuntelu ja keskustelu sekä omaishoitajien sijaisuudet.

Anna kun autamme 

Kirsi Talikka - hoivapalveluvastaava

Palvelua SinulleHelmiina Kotipalvelut auttaa Sinua henkilökohtaiseen hoivaan, terveyteen ja turvalliseen asumiseen liittyvissä tehtävissä ja toiminnoissa omassa kodissasi. Toimimme Hämeenlinnan, Hattulan, Iittalan ja Rengon alueella.
 

Lue lisää

 

Ota yhteyttä:


  Ota yhteyttä ja varaa maksuton suunnittelukäynti!

Soita 050 472 4404