Kaikki järjestyy  

Kodinhoitopalvelut


Tarjoamme kodin kokonaisvaltaista hoitoa  - kotisiivousta, ikkunanpesua, pyykki- ja vaatehuoltoa sekä kierrätystä.
Lisäksi autamme asioinneissa esim. kaupassa tai apteekissa.

Kotityöt ovat lähellä sydäntämme. Toimimme järjestelmällisesti ja ripeästi. Tavoitteenamme on tehdä asiat huolellisesti ja kerralla kuntoon. Mielestämme viihtyisä ja turvallinen koti on avain ihmisen hyvään oloon. 

Kierrätykseen ja ympäristöön liittyvät asiat ovat meille tärkeitä. Haluamme, että myös tulevilla sukupolvilla on puhdas ja elinvoimainen luonto ympärillään. Palveluumme kuuluukin myös kierrätysasioissa auttaminen.

  • Kodinhoitopalvelut:
    Kotisiivous (imurointi, nihkeäpyyhintä, keittiön siivous, wc:n pesu), ikkunoiden pesu, vaatehuolto, pyykinpesu, silitys, tiskaus, kodin järjestely, vuoteiden sijaaminen, tuuletus ja kierrätysroskien poisvienti.
     
  • Asiointipalvelut:
    Kaupassa käynti, apu pankki- ja viranomaisasioinneissa,
    apu digitaalisessa asioinnissa, järjestelyapu kaikissa kotiin liittyvissä asioissa, esim. muutto, remontti tai muu elämän suuri käännekohta.

Anna kun autamme 

Minna Kivistö - kotipalveluvastaava

Palvelua SinulleHelmiina Kotipalvelut auttaa Sinua henkilökohtaiseen hoivaan, terveyteen ja turvalliseen asumiseen liittyvissä tehtävissä ja toiminnoissa omassa kodissasi. Toimimme Hämeenlinnan, Hattulan, Iittalan ja Rengon alueella.
 

Lue lisää

 

Ota yhteyttä:


  Ota yhteyttä ja varaa maksuton suunnittelukäynti!

Soita 050 472 4404