Palvelemme sinua

Palvelukokonaisuudet suunnitellaan
yksilöllisten tarpeiden mukaisesti.

Varaa maksuton suunnittelukäynti!

HinnastommeKodinhoito

Kotisiivous (imurointi, lattian ja pintojen pyyhkiminen, wc:n pesu), ikkunoiden pesu, vaatehuolto, pyykinpesu, silitys, tiskaus, kodin järjestely, vuoteiden sijaaminen ja tuuletus, kierrätysroskien poisvienti.
 

Asiointipalvelu

Apu pankki- ja viranomaisasioinneissa, apu digitaalisessa asioinnissa, järjestelyapu kaikissa kotiin liittyvissä asioissa, esim. muutto, remontti tai muu elämän suuri käännekohta.


Avustuspalvelu

Kaupassa käynti ja asiointiapu, kodinhoito ja aterioinnissa avustaminen, ulkoilu, henkilökohtainen avustus- ja saattamispalvelu, omaishoitajien sijaisuudet.
 

Hoivapalvelu

Avustaminen henkilökohtaiseen hygieniaan liittyvissä asioissa, peseytymisapu, pukeutumisapu, ihon kunnosta huolehtiminen, terveydentilan ja voinnin seuranta, ohjaus ja neuvonta sekä
turvallisuudesta huolehtiminen.

 

Helmiina Kotipalvelut Oy kuuluu ennakkoperintärekisteriin, joten asiakkaanamme olet oikeutettu saamaan kotitalousvähennyksen.

Vuonna 2023:  Voit vähentää 60% arvonlisäverollisesta työn osuudesta. Kotitalousvähennys on enintään 3.500 euroa / henkilö. Vähennyksen omavastuu on 100 euroa.

Vuonna 2024: Hallitus on linjannut, että kotitalousvähennyksen tilapäistä korotusta
60 %:iin jatketaan vuodelle 2024.

Lisätietoa www.vero.fi

Hinta
(alv 0%)
Kotitalous-
vähennyksen
jälkeen (alv 0%)
Hinta
(alv 24%)
Kotitalous-
vähennyksen
jälkeen (alv 24%)

36,40 e/h

14,56 e/h

45,14 e/h

18,06 e/h

 

Arvonlisäverottomuus edellyttää, että asiakkaan toimintakyky on alentunut
iän tai sairauden takia.


Kilometrikorvaus kaupunkialueen ulkopuolella 0,53 e/km.

Palvelua SinulleHelmiina Kotipalvelut auttaa Sinua henkilökohtaiseen hoivaan, terveyteen ja turvalliseen asumiseen liittyvissä tehtävissä ja toiminnoissa omassa kodissasi. Toimimme Hämeenlinnan, Hattulan, Iittalan ja Rengon alueella.
 

Lue lisää

 

Ota yhteyttä:


  Ota yhteyttä ja varaa maksuton suunnittelukäynti!

Soita 050 472 4404