Ota meihin yhteyttä

Anna kun autamme


Kodinhoitopalvelut

Minna Kivistö
puh. 050 472 4404
minna.kivisto@helmiinakotipalvelut.fi

Hoivapalvelut

Kirsi Talikka

 

 

Tarja Pääskylä

Arvostan sitä, että meillä on asiakkaillemme riittävästi aikaa, saamme tehdä työtä itsenäisesti ja meillä on työnantajan täysi tuki.

Anna Kerälä

Hanna Hirvenjousi

 

Auli Lassila

Meillä on ihanat asiakkaat ja tuntuu hyvältä kun tunnen itseni aina tervetulleeksi. Työ on monipuolista ja päivät mukavan vaihtelevia.

Päivi Kumpumäki

Jaana Koskimies

 

Nina Hakanen

Joka työpäivä voin olla asiakkaille avuksi, iloksi, seuraksi ja puhekaveriksi. Voin olla jopa päivän odotetuin vieras 😊.

Teija Leimu

Satu Leppänen

Helmiina Kotipalvelut Oy

Kärpäntie 16, 13600 Hämeenlinna
Y-tunnus 2954547-7

puh. 050 472 4404
minna.kivisto@helmiinakotipalvelut.fi

Tarjoamme kodinhoitoa ja hoivapalveluita laadukkaasti, kiireettömästi ja luottamuksella. Yksilöllisellä palvelullamme varmistamme sujuvan elämän ja  turvallisen kotona asumisen silloinkin, kun omat voimavarat eivät riitä.

Kauttamme saat henkilökohtaisen ja yksilöllisen palvelun. Meillä on aikaa Sinulle, toteutamme kiireettömät ja pidemmät palvelukäynnit ja panostamme palvelumme laatuun. Saat tarvitsemasi koti- ja hoivapalvelut helposti samasta yrityksestä.

Toimimme Hämeenlinnan alueella ja Hattulassa. 

Ota yhteyttä ja varaa maksuton suunnittelukäynti!

Palvelua SinulleHelmiina Kotipalvelut auttaa Sinua henkilökohtaiseen hoivaan, terveyteen ja turvalliseen asumiseen liittyvissä tehtävissä ja toiminnoissa omassa kodissasi. Toimimme Hämeenlinnan, Hattulan, Iittalan ja Rengon alueella.
 

Lue lisää

 

Ota yhteyttä:


  Ota yhteyttä ja varaa maksuton suunnittelukäynti!

Soita 050 472 4404