Me autamme Sinua   

Yrityksemme


Tarjoamme kodinhoitoa ja hoivapalveluita laadukkaasti, kiireettömästi ja luottamuksella.

Yksilöllisellä palvelullamme varmistamme sujuvan elämän ja  turvallisen kotona asumisen silloinkin, kun omat voimavarat eivät riitä.
 
Kauttamme saat henkilökohtaisen ja yksilöllisen palvelun. Meillä on aikaa Sinulle, toteutamme kiireettömät ja pidemmät palvelukäynnit ja panostamme palvelumme laatuun. Saat tarvitsemasi koti- ja hoivapalvelut helposti samasta yrityksestä.
 
Toimimme Hämeenlinnan alueella ja Hattulassa.

 

Tarinamme

Olemme parhaat ystävykset kouluajoilta asti. Nuoruudessa
lentopalloilimme aktiivisesti Hämeenlinnan Tarmon riveissä.
Ystävyys on kantanut läpi vuosikymmenten.

Vuosia sitten alkoi itää yhteinen ajatus halusta auttaa ikääntyvää väestöä ja muita apua tarvitsevia. Huomasimme, että yhdistämällä molempien eri asioista koostuvan ammattiosaamisen pystymme tarjoamaan kattavan palveluvalikoiman hoivaa, kodinhoitoa ja asiointiapua – kaikkea, mitä hyvään ja turvalliseen kotona asumiseen tarvitaan. 

Nyt unelmamme on täyttä totta ja toimimme yrittäjinä. Yrityksemme on kasvanut, palvelemme laajaa asiakaskuntaa ja meillä on osaava henkilöstö.

Toivotamme Sinut lämpimästi tervetulleeksi tutustumaan palveluihimme. 
 
Anna kun autamme 


- Minna ja Kirsi -

Palvelua SinulleHelmiina Kotipalvelut auttaa Sinua henkilökohtaiseen hoivaan, terveyteen ja turvalliseen asumiseen liittyvissä tehtävissä ja toiminnoissa omassa kodissasi. Toimimme Hämeenlinnan, Hattulan, Iittalan ja Rengon alueella.
 

Lue lisää

 

Ota yhteyttä:


  Ota yhteyttä ja varaa maksuton suunnittelukäynti!

Soita 050 472 4404